Iepe
Geantă mică impermeabilă de 5L cu curea de umăr reglabilă Mai multe informații
Achiziționând acest produs obțineți 0,29 puncte Mai multe informații despre programul de loialitate
Geantă impermeabilă T5 (5L)
- Pungă într-un volum de 5 litri
- Curea de umar reglabila
- Comutare rapidă și ușoară
- Material robust 500 Denier Prelată
- Pungile sunt ideale pentru sporturi nautice și activități în aer liber
- Fabricat fără utilizarea de aditivi chimici
Video
Produse asemanatoare
Iepe
Geantă impermeabilă T10
Iepe
Geantă impermeabilă T25
Iepe
Geantă impermeabilă T35
Ați vizualizat aceste produse
ÎNTREBĂRI
Clientul Thomas pe 24.07.2018 intrebat:
Buna ziua,
la ce adâncime mă pot scufunda cu această geantă? Resp. la ce adâncime este rezistent la apă?
Durează până la 40m?
ei bine, multumesc.
Branislav Zeman pe 24.07.2018 răspuns:
punga este impermeabilă la suprafață, nu este destinată adâncimilor unde presiunea este deja aplicată. Dacă doriți să vă luați documentele sub suprafața apei și doriți să vă scufundați cu ele, pentru aceasta se folosește o carcasă aloksak, care este rezistentă la apă până la 60 de metri.
www.aqua-pro.sk/vodotesne-puzdro-aloksak-multipack
Clientul Danica Paulovčinová pe 17.07.2017 intrebat:
Bună ziua, această geantă impermeabilă poate fi folosită și ca plutitor? Adică atunci când înot într-un lac, astfel încât să-mi pot pune lucrurile în el, dar și, de exemplu, ca spătar dacă vreau să mă odihnesc? Poate fi fixat în jurul centurii și cât de lungă este cureaua?
Vă mulțumesc pentru disponibilitate
Danica
Branislav Zeman pe 17.07.2017 răspuns:
O zi buna. Puteți utiliza această geantă impermeabilă undeva pe barcă pentru a vă proteja lucrurile de apă, nu vă recomandăm să o luați cu voi atunci când înotați, deoarece se va scufunda cu lucrurile dvs. și vă va încetini mai degrabă atunci când înotați, așa că, desigur, nu este un plutitor. Poate vrei să spui ceva de genul asta https://www.aqua-pro.sk/plavecka-boja-safety (copiați linkul) aceasta este o geamandură de înot și conține, de asemenea, o partiție impermeabilă pentru stocarea lucrurilor importante și valoroase.
Cere
Câmpuri marcate cu un asterisc * sunt obligatorii.